Wat is Keyless Entry?

Keyless entry

De Keyless Entry techniek is gebaseerd op een zender in de auto en sleutel. Wanneer je een van de portieren vastpakt zendt de auto een signaal uit en de sleutel beantwoordt dit signaal met een code. Als de code juist is ontgrendelen de portieren.

In de portieren zit een sensor verwerkt of in sommige gevallen een knopje. De sensor registreert het vastpakken en dit zorgt ervoor dat het signaal uitgestuurd wordt. Na het openen van de portieren kun je met het knopje op het portier of door het aanraken van de sensor de deuren weer vergrendelen. Het is eigenlijk de evolutie van centrale deurvergrendeling. Het verschil is dat je niet meer op een knopje op de sleutel hoeft te drukken, de auto vraagt zelf om het signaal.

Startonderbreker nodig? Lees meer

MiBLOCK STARTONDERBREKER

De MiBlock Startonderbreker is de ideale beveiliging voor uw voertuig met keyless entry. De MiBlock Startonderbreker van Moving Intelligence zorgt er namelijk voor dat uw voertuig niet ongewenst gestart kan worden.

De MiBlock is een intelligence startonderbreker die stand alone kan worden ingebouwd maar ook gekoppeld kan worden aan het Mi50 Voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence.  Indien u ervoor kiest om de startonderbreker te gebruiken in combinatie met het Mi50 voertuigvolgsysteem zal in geval van jamming detectie de MiBlock automatisch geactiveerd worden. Na jamming detectie is een extra autorisatie, naast de autosleutel, nodig om uw voertuig te kunnen starten. Kiest u alleen voor de MiBlock, dan voldoet uw beveiligingssysteem aan SCM Klasse Startonderbreker met extra autorisatie (voorheen klasse 1).

Voordelen van de startonderbrerker

LEES MEER OVER EEN STARTONDERBREKER

SCM Klasse Startonderbreker (Auto alarm klasse 1)