Alarmklasse Startonderbreker

Alarm klasse Startonderbreker (klasse 1)

SCM Klasse Startonderbreker is de voormalige beveiligingsklasse 1. Deze beveiligingsklasse bestaat uit een elektrisch systeem (startonderbreker) met ten minste twee automatisch ingeschakelde blokkeringen:

  1. Blokkering van de startmotor
  2. Blokkering van een ander systeem in het voertuig, meestal de brandstofvoorziening

Deze alarmklasse bevat geen inbraakdetectie of alarmering en is enkel bedoeld als startonderbreking. Bij voertuigen die af-fabriek zijn voorzien van een SCM goedgekeurde startonderbreker werkt deze staronderbreker op het motormanagement van het voertuig.

Deze startblokkeringen dienen ervoor te zorgen dat een voertuig uitgerust met een SCM gecertificeerde startonderbreker (Klasse 1) niet op eigen kracht verplaatst kan worden.

MiBlock Startonderbreker

De MiBlock Startonderbreker is de ideale SCM Klasse 1 beveiliging voor uw voertuig. De MiBlock Startonderbreker van Moving Intelligence zorgt ervoor dat uw voertuig niet ongewenst gestart kan worden.

De MiBlock is een intelligence startonderbreker die stand alone kan worden ingebouwd maar ook gekoppeld kan worden aan het Mi50 Voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence.  Indien u ervoor kiest om de startonderbreker te gebruiken in combinatie met het Mi50 voertuigvolgsysteem zal in geval van jamming detectie de MiBlock automatisch geactiveerd worden. Na jamming detectie is een extra autorisatie, naast de autosleutel, nodig om uw voertuig te kunnen starten. Kiest u alleen voor de MiBlock, dan voldoet uw beveiligingssysteem aan SCM Klasse Startonderbreker met extra autorisatie (voorheen klasse 1).

Voordelen van de startonderbrerker

  • Stand alone als SCM Klasse Startonderbreker (voorheen Klasse 1)
  • Via app tijdstippen voor onderbreking zelf te bepalen
  • Kalenderfunctie voor tijdblokkade
  • In combinatie met Mi50 als SCM Klasse Voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 4/5)

  • Uw gegevens

  • Objectgegevens

Rittenregistratie nodig? 

Met een rittenregistratiesysteem van Moving Intelligence bent u verzekerd van een 100% sluitende en betrouwbare rittenregistratie.

Meer informatie? 123Rittenregistratie.nl

Hulp nodig?

Bezoek de website van Moving Intelligence (movingintelligence.com) of neem contact op via het contactformulier.