Klasse 4/5: Voertuigvolgsysteem

Klasse 4/5: Voertuigvolgsysteem

SCM/CCV Klasse 4 of 5 is de nieuwe naam voor de voormalige beveiligingsklasse ‘Voertuigvolgsysteem’, aangevuld met een extra startonderbreker en bij Klasse 5 met een koppeling met het Klasse 3 systeem.

Een voertuigvolgsysteem is een beveiligingssysteem waarmee uw auto na diefstal gevolgd, opgespoord en geblokkeerd kan worden.

Een voertuigvolgsysteem is gekoppeld aan een Particuliere Alarm Centrale (PAC-meldkamer). Deze PAC-meldkamer staat in direct contact met de landelijke politie. Zodra een voertuig wordt gestolen, of in beweging is zonder motorcontact, zal er een sabotagemelding naar de PAC-meldkamer worden verzonden. De meldkamer neemt opvolgend, ter verificatie, contact met de eigenaar/berijder van het voertuig op.

In geval van diefstal en een officiële diefstal melding wordt een particulier opsporingsbureau (POB) en de politie ingeschakeld.

Kiwa SCM/CCV geeft enkel Klasse 4 of 5 certificaten uit wanneer het voertuig ook voorzien is van Kiwa SCM/CCV gecertificeerde basis beveiliging. Dit kan in de vorm van:

In de meeste gevallen kan een voertuigvolgsysteem ook gebruikt worden voor rittenregistratie en wagenparkbeheer diensten.

Mi50 Voertuigvolgsysteem

Met de Mi50 van Moving Intelligence is een track en trace systeem die naast voertuigbeveiliging nog veel meer heeft te bieden. Het voertuigvolgsysteem kan gebruikt worden om uw voertuig(en) online en via een app live te volgen, op te sporen en te beveiligen. Daarnaast is het met dit voertuigvolgsysteem oa. ook mogelijk om uw rittenregistratie automatisch bij te houden, geheel volgens alle eisen van de Belastingdienst en met het Keurmerk RitRegistratieSystemen. 

SCM Klasse Voertuigvolgsysteem (Auto Alarm Klasse 5)

De Mi50 is in combinatie met de MiBlock Active Tag (Klasse Startonderbreker/Klasse 1) een SCM gecertificeerd Voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 4/5). 

Voordelen van de Mi50

  • VRAAG OFFERTE AAN

    Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Voertuigvolgsysteem nodig?

Voertuigbeveiliging conform alle verzekerings eisen, wagenparkbeheer en een sluitende rittenregistratie!

Meer informatie

Bezoek de website van Moving Intelligence (movingintelligence.com) of neem contact op via het contactformulier.