Tesla beveiliging

Tesla beveiligen

Tesla beveiliging nodig?  

U heeft een Tesla en wil deze voor uzelf of voor uw verzekeraar (extra) beveiligen tegen diefstal? Verzekeraars eisen bij een auto boven een bepaalde cataloguswaarde vaak een voertuigvolgsysteem met koppeling aan de alarmcentrale (SCM/CCV Klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem).

Standaard worden Tesla geleverd met een eigen voertuigvolgsysteem maar omdat een Tesla voertuigvolgsysteem niet gekoppeld kan worden aan een alarmcentrale (PAC-meldkamer) dient u uw Tesla extra te beveiligen. In de meeste gevallen eisen verzekeraars van u dat u uw Tesla beveiligd met een Kiwa SCM/CCV Klasse TV gecertificeerd Terugvindsysteem. 

Een SCM/CCV goedgekeurd terugvindsysteem is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient worden. Na-diefstalsystemen met een TV01 certificering voldoen aan een terugvindpercentage van minimaal 80% of hoger.

Klasse TV Peilzender van Moving Intelligence

De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence is door het Kiwa SCM (CCV Keurmerk Voertuigbeveiliging) goedgekeurd als Klasse TV Terugvindsysteem. De meeste Nederlandse verzekeraars verwijzen in hun polisvoorwaarden dan ook naar de Mi01 van Moving Intelligence. 

Met de Mi01 kunt u onderstaande Tesla modellen beveiligen: 

  • Tesla Model 3
  • Tesla Model S
  • Tesla Model X 
  • Tesla Model Y

Opsporingsdienst: Gestolen Tesla Model S teruggevonden na diefstal

Uw Tesla beveiligen tegen diefstal? Indien u voor uzelf of voor uw verzekering uw Tesla dient te beveiligen tegen diefstal adviseren wij u de Mi01 Peilzender van Moving Intelligence.  De Mi01 is een Kiwa SCM TV01 gecertificeerd terugvindsyteem. Dat betekent dat wij uw Tesla binnen 24 uur in Nederland kunnen terugvinden. 

Tesla verzekering partners

  • VRAAG OFFERTE AAN

    Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Rittenregistratie nodig?

Met een rittenregistratiesysteem van Moving Intelligence bent u verzekerd van een 100% sluitende en betrouwbare rittenregistratie.

Meer informatie? 123Rittenregistratie.nl