Mercedes-Benz beveiliging

Mercedes-Benz beveiligen

Mercedes-Benz beveiliging nodig?  

U heeft een Mercedes-Benz en wil deze voor uzelf of voor uw verzekeraar beveiligen tegen diefstal?

Afhankelijk van de eisen van uw verzekeraar kunt u uw Mercedes-Benz voorzien van een extra alarmsysteem, voertuigvolgsysteem of een peilzender. Welke eisen uw verzekeraar stelt kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden.

Verzekeraars eisen bij een Mercedes-Benz boven een bepaalde cataloguswaarde vaak een voertuigvolgsysteem met koppeling aan de alarmcentrale: SCM Klasse Voertuigvolgsysteem (Klasse 4/5).

De Mi50 van Moving Intelligence is een voertuigvolgsysteem en in combinatie met de MiBlock  startonderbreker een SCM Klasse Voertuigvolgsysteem (Klasse 4/5). Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn. Met de Mi50 en MiBlock voldoet u aan alle gestelde officiële eisen, automatische meldingen bij verplaatsing van het voertuig zonder dat het contact aan is en automatische blokkade in het geval van jamming detectie. Daarnaast is koppeling met de PAC (Particuliere Alarm Centrale) onderdeel van de Moving Intelligence dienstverlening.

Bijkomend voordeel van de Mi50 van Moving Intelligence is dat uw met dit systeem ook uw kilometeradministratie volgens alle eisen van de Belastingdienst kunt bijhouden. Het systeem is namelijk naast een SCM gecertificeerd Voertuigvolgsysteem (Mi50+MiBlock) ook voorzien van het Keurmerk RitRegistratiesystemen.

Uw Mercedes-Benz beveiligen tegen diefstal? Indien u voor uzelf of voor uw verzekering uw Mercedes-Benz dient te beveiligen tegen diefstal eist u verzekeraar waarschijnlijk een Klasse Voertuigvolgsysteem (Klasse 4 of 5) beveiliging. 

  • VRAAG OFFERTE AAN

    Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 

Rittenregistratie nodig? 

Met een rittenregistratiesysteem van Moving Intelligence bent u verzekerd van een 100% sluitende en betrouwbare rittenregistratie.

Meer informatie? 123Rittenregistratie.nl