BMW beveiliging

BMW beveiliging

BMW beveiliging nodig?  Welk BMW alarm klasse heb ik nodig?

Uw heeft een BMW en wil deze voor uzelf of voor uw verzekeraar beveiligen tegen diefstal?

Afhankelijk van de eisen van uw verzekeraar kunt u uw BMW voorzien van een extra alarmsysteem, voertuigvolgsysteem of een na-diefstalsysteem (terugvindsysteem). Welke eisen uw verzekeraar stelt kunt u terugvinden in uw polisvoorwaarden. 

Verzekeraars eisen bij een BMW boven een bepaalde cataloguswaarde vaak een voertuigvolgsysteem met koppeling aan de alarmcentrale: SCM/CCV Klasse 4/5.  

In Nederland worden de meeste nieuwe BMW’s vanuit de dealer voorzien van een Mi50 voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence. Moving Intelligence is sinds 2015 preferred supplier van BMW Group Nederland. De Mi50 is een voertuigvolgsysteem en in combinatie met de MiBlock een SCM/CCV gecertificeerd Klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.

Met de Mi50 en MiBlock voldoet u aan alle gestelde officiële eisen, automatische meldingen bij verplaatsing van het voertuig zonder dat het contact aan is en automatische blokkade in het geval van jamming detectie. Daarnaast is koppeling met de PAC (Particuliere Alarm Centrale) onderdeel van de Moving Intelligence dienstverlening.

Bijkomend voordeel van de Mi50 van Moving Intelligence is dat uw met dit systeem ook uw kilometeradministratie volgens alle eisen van de Belastingdienst kunt bijhouden. Het systeem is namelijk naast een SCM/CCV gecertificeerd Klasse 4/5 Voertuigvolgsysteem (Mi50+MiBlock) ook voorzien van het Keurmerk RitRegistratiesystemen.

Uw BMW beveiligen tegen diefstal? Indien u voor uzelf of voor uw verzekering uw BMW dient te beveiligen tegen diefstal eist u verzekeraar waarschijnlijk een Klasse 4 of 5 (voorheen Klasse Voertuigvolgsysteem). 

BMW Voertuigvolgsysteem nodig? 

Indien u een BMW boven een bepaalde cataloguswaarde heeft of wil aanschaffen is het verstandig om uw BMW te voorzien van een voertuigvolgsysteem, zoals de Mi50 van Moving Intelligence. In de meeste gevallen wordt vanuit uw verzekeraar geëist dat het voertuig wordt voorzien van een Kiwa SCM/CCV goedgekeurd Klasse 4/5 voertuigvolgsysteem, eventueel aangevuld met een extra startonderbreker (MiBlock). Welke eisen uw verzekeraar stelt aan het beveiligingssysteem in uw voertuig kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden.

Voertuigvolgsysteem BMW

Een voertuigvolgsysteem kan, ongeacht of u het nodig heeft voor uw verzekering, geplaatst worden in alle BMW modellen. In geval van een BMW oldtimer dient u er rekening mee te houden dat het plaatsen van een voertuigvolgsysteem waarschijnlijk niet mogelijk is. In dat geval adviseren wij u om het voertuig te voorzien van een terugvindsysteem/peilzender. Deze systemen zijn voorzien van een interne accu en zorgen ervoor dat uw voertuig, bijvoorbeeld na diefstal, is te lokaliseren en terug te vinden.

  • VRAAG OFFERTE AAN

    Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
 

Direct bestellen?

Beste uw BMW beveiligingssysteem direct via het Moving Intelligence bestelformulier: Direct bestellen

Rittenregistratie nodig? 

Met een rittenregistratiesysteem van Moving Intelligence bent u verzekerd van een 100% sluitende en betrouwbare rittenregistratie.

Meer informatie? Rittenregistratie van Moving Intelligence