Voertuigvolgsysteem BMW

BMW Voertuigvolgsysteem

BMW Voertuigvolgsysteem nodig? 

Indien u een BMW boven een bepaalde cataloguswaarde heeft of wil aanschaffen is het verstandig om uw BMW te voorzien van een voertuigvolgsysteem, zoals de Mi50 van Moving Intelligence. In de meeste gevallen wordt vanuit uw verzekeraar geëist dat het voertuig wordt voorzien van een Kiwa SCM goedgekeurd voertuigvolgsysteem, eventueel aangevuld met een extra startonderbreker (MiBlock). Welke eisen uw verzekeraar stelt aan het beveiligingssysteem in uw voertuig kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden. 

Een voertuigvolgsysteem kan, ongeacht of u het nodig heeft voor uw verzekering, geplaatst worden in alle BMW modellen. In geval van een BMW oldtimer dient u er rekening mee te houden dat het plaatsen van een voertuigvolgsysteem waarschijnlijk niet mogelijk is. In dat geval adviseren wij u om het voertuig te voorzien van een terugvindsysteem/peilzender. Deze systemen zijn voorzien van een interne accu en zorgen ervoor dat uw voertuig, bijvoorbeeld na diefstal, is te lokaliseren en terug te vinden. 

Beveilig uw BMW met een voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence. Ga naar movingintelligence.com of vraag direct een offerte aan via onderstaande formulier. 

  • VRAAG OFFERTE AAN

    Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden