Voertuigvolgsysteem

Voertuigvolgsysteem inbouwen?

Voertuigvolgsysteem nodig? 

Een voertuigvolgsysteem is een volgsysteem wat u in uw door een gespecialiseerde inbouwer in uw voertuig kunt laten inbouwen.

Dit systeem maakt het mogelijk om uw auto live te volgen, op te sporen en terug te vinden, bijvoorbeeld na diefstal. Omdat een voertuigvolgsysteem is gekoppeld aan een app en een online platform is heeft u de locatie van uw voertuig altijd bij de hand.

Wat gebeurt er bij diefstal?

Een voertuigvolgsysteem is gekoppeld aan een Particuliere Alarm Centrale (PAC-meldkamer). Deze PAC-meldkamer staat in direct contact met de landelijke politie. Zodra een voertuig wordt gestolen, of in beweging is zonder motorcontact, zal er een sabotagemelding naar de PAC-meldkamer worden verzonden. De meldkamer neemt opvolgend, ter verificatie, contact met de eigenaar/berijder van het voertuig op.

In geval van diefstal en een officiële diefstal melding wordt een particulier opsporingsbureau (POB) en de politie ingeschakeld. Lees hier meer over de Kiwa SCM klasse Voertuigvolgsysteem

Automatische rittenregistratie 

In de meeste gevallen is het ook mogelijk om uw rittenadministratie. Het voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence, de Mi50, is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Met dit systeem bent u dus tevens verzekerd van een 100% sluitende en fiscusproof rittenregistratie.

  • VRAAG OFFERTE AAN

    Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte aan.
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Rittenregistratie nodig? 

Met een rittenregistratiesysteem van Moving Intelligence bent u verzekerd van een 100% sluitende en betrouwbare rittenregistratie.

Meer informatie? 123Rittenregistratie.nl