Na-Diefstal systeem

Na-diefstal systeem

Een na-diefstal systeem (terugvindsysteem) zorgt ervoor dat voertuigen na diefstal goed vindbaar zijn. De systemen zijn zeer klein en zijn voorzien van een eigen interne accu. Daardoor zijn ze overal in een voertuig te monteren of tijdelijk te plaatsten.

De systemen zenden signalen uit via GSM, radio frequentie en in sommige gevallen ook via GPS. Na diefstal en melding bij de aangesloten alarmcentrale (PAC-meldkamer) of opsporingsdienst zenden de systemen verschillende signalen uit. Op basis van deze signalen zijn voertuigen voorzien van een na-diefstal systeem (peilzender) weer terug te vinden.

De Mi9 peilzender van Moving Intelligence is sinds juni 2016 een SCM gecertificeerd Terugvindsysteem (TV01). Een SCM goedgekeurd terugvindsysteem is een na-diefstal systeem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm, binnen 24 uur in Nederland teruggevonden dient te worden.

Na-diefstal systemen van Moving Intelligence

Moving Intelligence heeft verschillende na-diefstal systemen (peilzenders) in haar assortiment.  De Moving Intelligence peilzenderreeks bestaat uit de Mi7 t/m Mi10, elke met hun eigen unieke functionaliteiten.

De peilzenders hebben een klein formaat en werken op een interne accu. Daarom zijn ze overal in een voertuig te plaatsen en onvindbaar. De systemen zenden signalen uit via GSM, radio frequentie en de Mi7, Mi9 en Mi10 ook via GPS. Daardoor werken de peilzenders altijd en overal, in heel Europa.

Na diefstal en melding bij de opsporingsdienst zenden de systemen elk uur een signaal uit via het GSM netwerk en elke seconde via radio frequentie. Met behulp van deze signalen is het gestolen transportmiddel nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.

Via de app en het online Moving Intelligence platform heeft u altijd en overal de actuele locatie van al uw transportmiddelen inzichtelijk. Na installatie en activatie van de diensten zijn de peilzenders zichtbaar in het online platform en de gratis MiApp.

Voordelen van de Mi Peilzenders

  • Eenvoudige installatie
  • Interne accu (draadloos en stand-alone te plaatsen)
  • Niet te saboteren
  • Makkelijk in gebruik
  • Dekking in heel Europa
  • Scherpe tariefstelling
  • Positie weergave via smartphone app (MiApp) en online platform
  • Koppeling met alarmcentrale (PAC-meldkamer)
Wat kan een na-diefstalsysteem?

Offerte aanvragen